Ogledni časovi

U srijedu 5.5.2021. godine učiteljica Eldina Hadžiefendić je održala ogledni čas u II-3 razredu. Realizovana je nastavna jedinica "Nastanak i rast biljaka i životinja". Učenici su uz pomoć prezentacije, aplikacija, kviza i praktičnog rada usvojili nastanak i rast biljaka i životinja. Na času je prisustvovala i pedagog škole Sabina Mrkonjić .

U petak 7.5.2021. godine učiteljica Sabiha Čaušević je održala ogledni čas u II-2 razredu. Realizovana je nastavna jedinica "Domaće životinje i njihova mladunčad". Učenici su na zabavan način kroz priču, prezentaciju , pjesmu i kviz znanja naučili prepoznati i imenovati domaće životinje, njihovu mladunčad, način uzgajanja i ishrane, te značaj životinja za život čovjeka. Realizaciji časa su prisustvovali direktor i pedagog škole.

Ogledni čas iz engleskog jezika

U ponedjeljak, 22.02.2021. godine u odjeljenju V3 nastavnica Adisa Beglerović održala je čas iz engleskog jezika. Nastavna jedinica je bila "Home sweet home". Na času su bile predstavljene različite metode poučavanja.

Času su također prisustvovali direktor škole, pedagogica i kolegica iz razredne nastave.

U srijedu 23.12.2020. godine učiteljica Elma Veljan je realizovala ogledni čas iz predmeta Moja okolina, nastavna jedinica „ Zima „. Učenici su kroz slaganje slagalice, prezentaciju, rješavanje kviza znanja, raznim zanimljivostima o zimi, nezaobilaznu pjesmu, na interesantan i veoma kreativan način usvojili predviđen sadržaj o ovom godišnjem dobu.