Projekti

Međureligijski odnosi u Bosni i Hercegovini

Međureligijski dijalog.pptx

Projekat nastavnika Aktiva jezika "Upoznaj da bi više volio"


U sklopu projekata "Upoznaj da bi više volio" nastavnici, članovi Aktiva jezika, Beglerović Adisa, Covo Vahidin, Ćosović Amila, Degirmendžić Edina, Dević Aiša Džapo Emir i Mehanović Elvis su u proteklom periodu sa svojim učenicima radili različite zadatke i prezentacije s ciljem da ih upoznaju sa ljepotama, različitostima, ali i sličnostima jezika koje izučavaju.


U nastavku pogledajte proizvod zajedničkog rada nastavnika i njihovih učenika kroz nekoliko prezentacija.

Projekat Shakespeare 4.pptx
Jezici.pptx
Redewendungen - izreke.pptx
Germanizmi u BiH.pptx

15. DECEMBAR-SVJETSKI DAN ČAJA

U okviru projekta "Popijmo šoljicu čaja" učiteljica Amina Žero i pripravnica Merisa Čavčić u odjeljenju I-1 organizovale su prezentaciju o načinu pripremanja i degustaciji čaja. Učiteljice su učenike upoznali o nastanku, načinu pripremanja i konzumiranju određenih vrsta čajeva. Zajedno sa diretkorom i predagogicom škole degustirali smo čaj napravljen od ljekovitog bilja.

Dabar informatičar - rezultati

Dragi učenici hvala vam što ste uzeli učešće u međunarodnom izazovu iz informatike Dabar informatičar. Na slikama se nalazi tabelarni pregled učenika koji su učestvovali, broj bodova, plasman u školi kao i cjelokupni plasman svih prijavljenih učesnika. Svi učesnici u ovom projektu će dobiti certifikat o učešću.


Rezultati u kategoriji od 4. do 6. razreda


Rezultati u kategoriji 7. i 8. razreda


Rezultati u kategoriji 9. razreda